Q Set 4 Ans

Question Set 4 with Answers


1. If you had come, I ______ with you. 

a) would go

b) would have gone

c) both (a) and (b)

d) none

Ans. b


2. We ______ living in this village for ten years. 

a) are 

b) were

c) have been

d) none

Ans. c


3. When he came here, I ........ .

a) read

b) was reading

c) am reading

d) none

Ans. b


4. Mother ...........  cooking before we prepared. 

a) has finished

b) finished

c) had finished

d) none

Ans. a


5. Tomorrow he ___ for three hours. 

a) will read 

b) will be reading

c) both (a) and (b)

d) none

Ans. a


6. I ______ before you come back. 

a) shall read

b) shall be reading

c) shall have read

d) none

Ans. c


7. Before I shall reach there, they ____ the work. 

a) will have completed

b) will complete

c) would have completed

d) would complete

Ans. a


8. Mira ____ reading very loudly.

a) is 

b) was 

c) will be 

d) All are correct

Ans. d


9. If you donot do your duty, you ______.  

a) suffered

b) will suffer

c) both (a) and (b)

d) none

Ans. b


10. If you _____ hard, you would have stood first. 

a) work

b) worked

c) had worked

d) none

Ans. d


Next

Previous

Comments

Popular posts from this blog

Forming Wh-questions and Answers

Q Set 3 Ans