Q Set 3 Ans

Question Set 3 with Answers

1. Before I shall reach there, they will ____ the work. 

a) complete

b) have completed

c) both (a) and (b)

d) none

Ans. b


2. She said that she ____ her syllabus. 

a) completed

b) have completed

c) had completed

d) none

Ans. b


3. She will go there after they ___ done their homework

a) had

b) have

c) will have

d) all are correct

Ans. c


4. She ____ returned home before the rain started to fall. 

a) has

b) had

c) will have

d) is

Ans. b


5. I ____ playing when they came here.

a) have been

b) had been

c) was

d) All are correct

Ans. c


6. He ____ been playing since morning.

a) has been

b) had been

c) both (a) and (b)

d) none

Ans. c


7. When I saw them they _____ playing

a) were playing

b) played

c) had been playing

d) All are correct

Ans. a


8. Mira ____ reading very loudly. 

a) is 

b) was

c) both (a) and (b)

d) none

Ans. c


9. She _____ playing tomorrow morning.

a) is

b) was

c) both (a) and (b)

d) none

Ans. d


10. If you came, I ________ with you. 

a) would go

b) would have gone

c) both (a) and (b)

d) none

Ans. a


Next

Previous

Comments

Popular posts from this blog

Forming Wh-questions and Answers

Q Set 4 Ans